Köp på fit-plaster.dk/sv/ binder dig inte till ytterligare inköp

1 – Ansvar

Handel på fit-plaster.dk kan endast genomföras om användaren accepterar de villkor som gäller för handel med FIT.

2 – Betalning

2.1 – Orderbekräftelse och betalning

När vi har mottagit din order får du omgående en orderbekräftelse med ditt beställningsnummer och totala orderbelopp. Vilket vi rekommenderar att du skriva ut och sparar. Beloppen kommer först att dras på ditt konto när varorna skickas från fit-plaster.dk. Du kan aldrig få tillbaka mer pengar än värdet av inköpsbeloppet. Vi accepterar följande korttyper: Visa, MasterCard och MobilePay.

§2.2 – Säkerhet vid inköp

Det är helt säkert att handla på FIT. Betalningen sker inte på FITs egna servrar, utan på DIBS ‘SSL-krypterade betalningsfönster genomförs betalningen. Vilket betyder att enbart DIBS-datorer läser informationen vid ditt betalkort. När deras säkerhetsservrar har mottagit informationen från ditt betalkort skickas de direkt till banken i krypterad form och lagras aldrig hos FIT. Betalning med betalkort är i enlighet med alla lagar och regler för online betalning i Sverige. När du har slutfört en online-betalning får du en orderbekräftelse skickat på e-post. Vilket vi rekommenderar att du sparar. Observera att e-postmeddelanden som skickas av FIT kan hamna i din spam-mapp. Därför, kolla här om du inte hittar meddelandet i din inkorg. Om du inte får något e-postmeddelande, kontakta oss så skickar vi ditt kvitto manuellt.

3 – Leverans

3.1 – Leveranstid

Leveranstiden är från 1 till 3 arbetsdagar. Du får ett e-post från FIT när varan lämnar vårt lager.

3.2 – Försändelse

Leverans sker med fragtfirma GLS. Fraktpriset är 39 kr. för uthämtnings plats. Men vid köp över 399 kr, är det fraktfritt.

Om ingen är hemma på leveransadressen vid leverans, kommer posten att meddela att ordern finns för upphämtning hos närmsta ombudet. FIT tar inget ansvar för att kunden ska hämta ut sin beställning.

Vi uppmanar dig att granska produkterna när du mottagit dem. Om förpackningen är skadad, informera det hos ombudet eller kontakta oss så snart som möjligt via e-post kontakt@fit-plaster.dk. Om du vill hämta ut varorna själv, går det att göras på FITs lager i Danmark: Tiebreak International ApS på Herstedøstervej 9, DK-2600 Glostrup, Danmark – men inte utan överenskommelse. Vid hämtning kommer du att uppmanas att identifieras med ID och bekräfta kvitto så att vi kan verifiera och dokumentera att beställningen lämnas till rätt person.

Om du får fel eller skadade produkter, kommer FIT naturligtvis att betala fraktkostnaderna, både för originalleverans och retur. Detta sker vid GLS’s normala priser. Vi ber dig att skicka en e-post till vår kundtjänst på kontakt@fit-plaster.dk.

3.3 – Leveranskostnader

Vi levererar alltid gratis med vanlig post – B-post. Om du vill ha en snabbare leveranstid kan du välja att skicka med A-post.

3.4 – Faktura

Fakturan skickas till dig elektroniskt när din beställning har mottagits, samt med dina varor vid leverans.

4 – Returnering och ångerrätt

Du har 14 dagars återkallande när du handlar hos oss.Avbeställningsperioden löper ut 14 dagar efter det datum du:

  • Har fått din beställning
  • Får den sista produkten i fysiskt kolli när det gäller ett avtal om flera produkter beställda i en order och individuell leverans
  • Får den sista parten eller den sista delen av fysiskt kolli när det gäller ett avtal om att leverera en vara som består av flera delar eller delar
  • Får den första produkten i fysiskt kolli när det gäller avtal om regelbunden leverans av beställningen under en viss tid


Under julperioden förlänger vi tidsfristen. Alla produkter som köpts mellan 20 november och 31 december kan återlämnas till den 15 januari det följande året.

§4.1-Annullering av del av inköpet

Om du har köpt fler artiklar från oss har du möjlighet att returnera en eller flera artiklar trots att de är inköpta i samma order.Var uppmärksam på att du inte kommer få tillbaka fraktkostnader om du ångrar delar av ditt köp.

4.2 – Villkor för returnering

Du måste inom 14 dagar från mottagandet, informera oss om att du vill avbryta ditt köp. Anmälan ska lämnas per e-post på kontakt@fit-plaster.dk – I ditt meddelande, var snäll och låt oss veta att du vill utnyttja din ångerrätt. Du kan också välja att använda vårt vanliga avbeställningsformulär och skicka retur.Du är endast ansvarig för eventuell försämring av produktens värde på grund av hantering annat än vad som är nödvändigt för att bestämma varornas art, egenskaper och sätt. Med andra ord – du kan prova produkten på samma sätt som i en fysisk butik. Om produkten har testats utöver vad som beskrivs ovan anser vi den som använd, vilket innebär att vid återköp av inköpet kommer endast en del eller inget av inköpsbeloppet att returneras, beroende på försäljarens kommersiella värde. För att få hela inköpsbeloppet måste du göra detsamma som i en fysisk butik. Du får testa produkten, men inte ta den för riktig användning. När du köper våra produkter kan originalförpackningen utgöra en betydande del av produktens värde. Skicka därför förpackningen med retur så att du får tillbaka alla dina pengar. Du måste bifoga en kopia av orderbekräftelsen. Du kan inte bara neka mottagandet av föremålet utan att ge oss information om detta. Notera: Vi tar inte emot returpacket utan förvaring, kvitto och anmälan. 

4.3 – Returnering

Du måste skicka din beställning till oss utan försening och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du ångrar ditt köp. Du betalar kostnaderna för att returnera beställningen. Vid retur är du ansvarig för att produkterna är ordentligt packat. Du bär ansvar för produkten från leveransdatumet. Beställningen skickas till följande adress:

Tiebreak International
Herstedøstervej 9
DK-2600 Glostrup, Danmark
Tlf.  +45 36 88 99 05
E-post: kontakt@fit-plaster.dk

4.4 – Leveranskostnader vid returnering

Kostnaden för returnering betalas av kunden, om inte returneringen beror på ett fel av FIT. Kostnaden för retur varierar beroende på orderstorlek.

4.5 – Återbetalning

Om du ångrar ditt köp får du givetvis det belopp tillbaka som du betalat till oss. Om du använder din ångerrätt, återbetalar vi alla betalningar som erhållits från dig utan onödig försening och inom 14 dagar från dagen för anmälan om ditt beslut att dra tillbaka avtal. Vi gör en sådan återbetalning med samma betalningsmetod som du använder för den ursprungliga transaktionen, om du inte uttryckligen godkänner något annat. Vi kan hålla tillbaka återbetalningen tills vi har fått returen, om du inte har lämnat in dokumentation innan du returnerar den.

4.5.1 – Betalkort

Om du har betalt med kreditkort, krediteras beloppet på det betalkort som du brukade köpa.

4.6 – Reklamationsrätt

När du handlar hos FIT har du 24 månaders garanti. Det innebär att du antingen kan få ersättning, bytta ut eller pengarna tillbaka, beroende på den specifika situationen. Det är självklart ett måste att klagomålet är berättigat och att felet inte har uppstått till följd av felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Du måste känna inom “rimlig tid” efter att du har upptäckt varans brist. Om du känner inom två månader efter det att felet upptäckts kommer klagomålet alltid att vara aktuellt.Om ditt krav är berättigad, kommer vi att återbetala dina fraktkostnader. Produkten måste alltid returneras i säker förpackning. Kom ihåg att alltid ta emot kvitto för frakt så vi kan betala tillbaka fraktkostnaderna.

Beställningen skickas till:

Tiebreak International ApS
Herstedøstervej 9
DK-2600 Glostrup, Danmark
Tlf. +45 36 88 99 00

När du returnerar beställningen, ange så detaljerat som möjligt vad problemet är. Notera: Vi tar inte emot returpacket utan förvaring, kvitto och anmälan. Vara uppmärksam på att produkten alltid måste returneras i korrekt förpackning.

4.7 – Färger och storlek

Vi tar inte ansvar för mindre skillnader i färger på vår hemsida. Detta kommer inte att betraktas som ett FIT-fel och kommer inte att leda till någon återbetalning av kostnaderna, varken i samband med den ursprungliga försändelsen eller med returen.

4.8 – Varuspecifikation

FIT tar inget ansvar för att produktens syfte och vikt är förenlig med kundens egna mätningar. Vikt och mål är tillverkarens uttalanden. Om en artikel på dessa produkter inte uppfyller förväntningarna, vänligen kontakta oss.

5 – Persondatabehandling

Vi behöver följande information när du handlar hos oss: Namn, adress, tel. och e-postadress. Vi registrerar och lämnar de personuppgifter som behövs för att leverera beställningen till dig. Personuppgifterna är registrerade hos Tiebreak Int. ApS och hålls i fem år, därefter raderas informationen.

Vi samarbetar bara med datoranvändare i EU eller länder som kan ge din information tillräckligt skydd. Datakontrollanten är fit-plaster.dk.

Du har rätt att veta vilken information vi behandlar om dig. Om du tror att informationen är felaktig har du rätt att rättvisa den. I vissa fall måste vi radera dina personuppgifter om du begär det. Till exempel, om dina uppgifter inte längre är nödvändiga till det syfte vi ska använda dem för. Du kan också kontakta oss om du tror att dina personuppgifter behandlas i strid med lagen. Du kan skriva till oss på: kontakt@fit-plaster.dk

6 – Klagomålsmöjlighet

Om du som kund kommer att klaga på ditt köp, kontakta kontakt@fit-plaster.dk. Om vi ​​inte kan hitta en lösning, vänligen skicka ett klagomål till:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

DK-8800 Viborg

Danmark

www.forbrug.dk

Om du bor i ett annat EU-land än Danmark kan du överklaga till EU-kommissionens online klagomålsportal här –

http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsvillkoren uppdateras senast 07.03.2018

Standardångerblankett

(Denna blankett måste fyllas i och returneras endast om avbokningsrätten är tillämplig)

Till:

Fit-plaster.dk

Herstedøstervej 9,

DK-2600 Glostrup

Danmark

Telefon: +45 36 88 99 05

E-post: kontakt@fit-plaster.dk

CVR-nummer: 35850325

Jag förklarar härmed avbryta köpeavtal av följande produkter / tjänster:

__________________________________________________________________________________

 

Datum vid beställning: _______________________________

Datum vid leverans: _______________________________

Kundens namn: ______________________________________________________________________

Kundens adress:  ___________________________________________________________________

Kundens underskrift: _________________________________________

Datum: _________________

(endast innehållet i formuläret kommuniceras på papper)